- Тахианы махаа хүйтэн усанд сайтар угаан усандаа хийж 15-20 минут чанана.
- Төмсөө 1-ийг нь 4 юмуу 8 хувааж хэрчих ба лууванг төмстэй адил хэмжээтэй хэрчиж буцалж буй шөлөндөө хийж буцалгана.
- 5 минут орчмын дараа бөөрөнхий сонгино, ногоон сонгино, гучүжан,
гучүгару, бяцалсан сармис, элсэн чихэр, хар перец мөн маш бага зэргийн
давс хийж сайтар хутгаад буцалгана.
- Төмс, лууван болох хооронд шөл өтгөрч бага хэмжээтэй болсон
байх ёстой. Хэрвээ шингэн шөлөнд дуртай бол усыг бага зэрэг нэмж болох
ба давсыг мөн бага зэрэг нэмж амтыг тохируулахаа мартуузай.
|
No comments:
Post a Comment